Wil je Zenssage op de voet volgen? Like dan de Facebookpagina!

Mijn ervaring

 

Na mijn studie als holistisch massage therapeut in 2005 heb ik vele cursussen en mooie workshops gevolgd en mag ik mezelf inmiddels ook intimiteits- en sensualiteitscoach noemen. 

 

Door mijn scheiding in 2013 durfde ik voor mezelf pas écht toe te geven hoe afstandelijk en weinig liefdevol ik deze relatie eigenlijk had ervaren. Ik hunkerde naar liefde, zachtheid, koestering, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.  

 

Via mijn praktijk als holistisch massage therapeut kwam ik erachter dat dit in veel relaties voor komt en dit soms ook in scheiding eindigt. We hebben allemaal een diep verlangen naar pure liefde en verbinding en toch lukt het ons vaak niet om elkaar écht te bereiken.

 

Op mijn ontdekkingsreis naar de liefde heb ik (opnieuw) leren liefhebben, mijn hart weer durven openen, leren vrijen en beminnen zoals ik nooit eerder heb durven geven en ontvangen. Wat is het een rijkdom als je ten volle van jezelf mag liefhebben. Het zat allemaal al lang in mij en nu geniet ik volop en ben ik volledig gelukkig en happy met mezelf.

 

Wat daar ook aan bij gedragen heeft is dat ik mezelf nu op de eerste plaats zet. Dat ik nu durf uit te spreken, zonder oordeel maar puur vanuit liefde naar de ander en mezelf, wat mij raakt in de verbinding met de ander. Want om je angst voor pijn of het niet goed te doen, of om te zeggen hoe fijn je iets vind of niet of je angst voor afwijzing te delen, is moed nodig. 

En dat gun ik jou ook zo. Met deze kennis voel ik dat ik een missie heb.

 

Mijn missie

Om de Liefde (weer) te vieren… De krachtige levensenergie die in ieder van ons zit ten volle te leven. Een onuitputtelijke bron van ‘pure liefde en zijn.’ Verlang jij er ook zo naar om de liefde, sensualiteit, passie en levensenergie weer volop te laten stromen? Voel je dan welkom. Ik help je er graag bij om volledig in liefde verbonden te zijn met jouw bron en begeleid zowel vrouwen, mannen, als (gelegenheids-)stellen.

Namasté,

Anita Bon